Avainsanat

, ,

Coromandel, Les Exclusifs, Chanel

Sanat häviävät kun pitää jostakin oikein paljon. Gogolille Coromandel on sellainen tuoksu. Asioista joista ei voi puhua on vaiettava.

Shhh!

Mistä? Chanelin putiikeista ympäri maailman. EdT 75ml maksaa 110 euroa, tarjolla myös isompi pullokoko tositarpeeseen. Ostoskokemus sisältää nöyryyttävää jonotusta ensin liikkeen ulkopuolella ja sitten tungeksintaa venäläisten uusrikkaiden ja aasialaisten repputuristien kanssa karussa ja sokkeloisessa puodissa. Pukukoodi liikkeeseen: Uggit ja untuvatakki, ellet sitten ole sellainen suuremman luokan leidi joka verhoutuu vastaföönattuun tukkaan ja talonkorkuisessa minkkiturkkiin 14 asteen lämmössä.

Itse ostoskokemus on samanlainen kuin vanhan ajan tiskialkossa (muistatko kun opettelit huolella etukäteen miten äännetään Bourdeaux Blanc ja sitten kuitenkin mutisit kaulahuiviisi vain sen tuotenumeron). Lasku maksetaan diskreetisti erikseen ihan samalla tekniikalla kuin ravintolassa. Myyjän pokka pitää vaikka luottokorttisi olisi jumissa – kyllä niitä Sveitsiin siirrettyjä numerotilejä jäätyy harva se päivä. Ota siis salkullinen seteleitä mukaan backupiksi. Pelkän parfyymin ostajana olet joka tapauksessa liikkeen köyhin asiakas.

Mainokset