Avainsanat

, ,

Lovely, Sarah Jessica Parker

Tämä tuoksu on ihan kiva. Vähän puuta ja vähän puuteria ja mukavia myskejä ja ambroja. Yrittää olla jännä ja kivasti erilainen mutta on silti ihan tosi tuttu. Sopii kaikkialle ja ei siksi sovi oikein mihinkään. Ärsyttämättömyydessään samalla lailla ärsyttävä kuin se luokan kiltein tyttö joka veti sudenpenturyhmää, kävi telinevoimistelukerhossa, agility-valmensi koiriaan ja antoi aina bussissa paikkansa vanhukselle. Ja pääsi heti suoraan ilman pääsykokeita TKK:lle ja saa nyt puolet parempaa palkkaa kuin sinä ja asuu 2,7 lapsen, it-päällikkömiehen, kultaisen noutajan ja farmaribemarin kanssa merenrantarivitalossa Haukilahdessa onnellisena pitkän ja terveen elämänsä loppuun asti. (Tämä tuoksu kestää varmasti sen tarvittavan 84 vuotta.)

Kompromissituoksu kun haluat julkkistuoksun ja haluat tuoksua klassikolta. Samalla lailla omaperäinen elämäntyylivalinta kuin Sinkkuelämän diggailu. Oikein hyvä entry level -valikoima tuoksusfääreihin, mutta ei tähän kannata pysähtyä. Maailmaa on Latokasken ulkopuolellakin.

PS. Tämän tuoksun syntytarina – korporatiivinen komiteatyöskentely esityslistoineen ja muistioineen – on tallennettu kirjaan, joka tuntuu siltä kuin lukisi 300 sivua amerikkalaista naistenlehtiä ilman kuvia tai mainoksia. Aikaansa voi haaskata monella tavalla.

Mistä tätä saa? Gogolin omistama pääsiäismunan muotoinen tuskallisen hitaasti tyhjenevä tax free -pullo on kolmen tai neljän vuoden takaa. Jos tätä ei löydy enää tavaratalosta, netistä onnistaa varmasti. Narciso Rodriguez for Her (jota Gogol ei ole nuuhkinut) tuoksuu ilmeisesti aika samanlaiselta, toivottavasti kuitenkin vähän edgymmältä.

Mainokset