Avainsanat

, , ,

Lonestar Memories, Tauer Perfumes

Putkimiesfantasiat on niin nähty, Gogol fantasioi asfalttimiehistä.

Teoria, viisi tähteä. Tämä konsepti kuulosti aivan mahtavalta paperilla: kreosoottia ja katajaa. Aavikon katajat haisevat oikeasti pistävästi hieltä. Näettekö tekin kuinka vähän risan ja tahraisen teepaidan alta esiin kiertyy nahkalaukunruskea selkä, jonka jokainen lihas erottuu toisestaan…

Käytännön toteutus, miinus neljä tähteä. Gogol kävi kerran Houstonissa, ja se on kyllä helvetin esikartano. Merenpuoleinen taivas (siis se siivu mitä ohikulkutien betonispagettirampilta erottui) täyttyi silmänkantamattomiin jatkuvista öljyjalostamoista. Ilma oli kuuma, nihkeä ja siinä oli pistävän petrokemiallinen haju. Tähän pulloon on vangittu se haju. Plus pikkaisen käryävää kaapelia.

Jos haluat tuoksua tervatulta ratapölkyltä, tästä se lähtee. Paitsi että terva tuoksuu hyvälle. Pistä kesähäihin päälle roosa sifonkimekko ja sprayaa tätä ylle, siinäpä vähän pähkinää pähkinäallergisille sukulaistädeille.

Luojan kiitos en ostanut sokkopulloa. Pikkuruinen näytteeni taitaa olla Alla Violetasta (5 euroa). Maapallolta tulee ehtymään öljy kauan ennen kuin saan sen käytettyä loppuun. Tuoksua saa edullisimmin suoraan Andy Tauerilta, jonka kotitislaamosta tulee myös hyviä hajuja.

Mainokset