Avainsanat

, ,

Especially Escada

Pikkuhiprakassa tehty lentokoneostos. Lentoemäntä tarjoili testeriä, pitkästynyt Gogol tarttui siihen ja melkein taintui pistävästä tuoksusta. ”Maistuiko?”, lentoemäntä tuli tivaamaan, ja jees-mies Gogol sanoi lammasmaisesti kyllä.

Pullo on bling-versio vanhanaikaisesta mustepullosta. Toimii myös paperipainona, ja jos tämä olisi lauantai-illan dekkari, ehkä myös surma-aseena.

Itse tuoksu? No, tuoksuu se ruusulle, kai. Neonpinkille sellaiselle. Ihan hyvälle joo. Supertehokkaalle pesupulverille, Omolle tai Surfille, sille joka soveltuu hankausjauheeksi juuriharjalla jynssäämiseen mutta voi naarmuttaa kylpyammeen emalin.

Ranskalaiset käyttävät hajuvetta hurmatakseen, jenkit osoittaakseen olevansa puhtaita.

Jos Aku Ankan Neiti Näpsä käyttäisi hajuvettä, se olisi tässä.

Viiden tähden työhaastattelutuoksu. Saattaa nuupauttaa seksielämäsi.

Mistä sitä saa? Varmaan ihan kaikkialta, sillä ainakin suomalaiset naistenlehdet on tapiseerattu tämän tuoksun mainoksilla. Niissä Leonardo di Caprion israelilainen eksä kiipeilee golfkentän ruusuaidan yli pinkki juhlapuku päällä: kuva on suoraan Barbie-maailmasta. Kokeile lähitavaratalosi tuoksuosastoa. Vuoden 2011 lopussa tätä sai Finnairin Euroopan-lennoilta 50 euron hintaan.

Mainokset