Avainsanat

, , ,

Mannerheim-patsas käyttää taatusti tätä

Cuir de Russie, Les Exclusifs, Chanel

Gogol taitaa olla universumin ainoa venäläinen mies joka ei käytä mustaa nahkatakkia. Hän etsii edelleen omaansa, eikä se ole musta.

Nahkan muoto muuntuu kuin voi veitsen alla. Siitä voi tehdä vyön, satulan, sohvan tai auton sisäverhoilun. Sitä voidaan parkita virtsalla, ulosteella, kaarnalla, kromilla, formaliinilla, aivomössöllä tai ruusuvedellä.

Gogol on nurkkapatriootti. Lähimmäs ihoa pääsee lähituote. Resepti: otetaan poronnahka. Lisätään jauhoja, hiivaa, puuspriitä, traania, koivuntervaa. Keitellään pitkään hiljaisella tulella.

Jos etsit kameleontinnahkaa, tässä se on. Juuri mikään ei jännitä yhtä paljon kuin tämän tuoksun avausnuotit.

Kun jo luulet tuntevasi sen, se porhaltaakin vastaan vastapäisen talon kulman takaa, väärää kaistaa. Kuin sinivaloauto Puutarhakehällä.

***

Luulen, että rotsini on tässä. Mutta tarkistan vielä muutkin vastaantulevat vaihtoehdot. Tervetuloa mukaan lipaston uumeniin ja metrotunneleihin nahkatakkia etsimään! Ilmiantakaa ihmeessä myös omat löytönne.

Mistä? Chanelin putiikkipullojen muilutus on yhtä stressaavaa kuin pimeän pullon metsästys Hietalahden torilta. Varaudu soluttautumaan oligarkkituristien peesissä Chanelin myymälään ja kestämään neuvostoaikaisia jonoja. Olen yli kuukauden joka päivä lykännyt siellä käymistä, kokopullo on ollut harkinnassa pitempään, mutta aikaa ei ole ollut tai tukka ei ole ollut riittävän hyvin. Piskuisia näytteitä saa myös esimerkiksi The Perfumed Courtista. M. Aigu kirjoitti tänään erittäin ansiokkaan esseen nahkatuoksuista; tervetuloa kaapilleni, mutta nopeampaan hätään kysy apua Vasilisalta!

Mainokset