Avainsanat

, , ,

1725 Casanova, Histoires de Parfums

Historiasta jäävät aina parhaiten mieleen anekdootit. Kotona oli hyllymetri Grimbergejä,  muistan niistä parhaiten historian vähiten peseytyvät hahmot ja pari rakastajaa.

Tiesittekö että Casanova tykkäsi lakusta ja lontoonrakeista?

En minäkään, mutta niin tämä tuoksu antaa ymmärtää.

Lisää vielä nahkapögät ja laventelista partavettä, ja naistenkaataja on valmis yötyöhön.

Alku ei vie jalkoja altani. Mies sisältä puuttuu.

Tai ennemminkin tämä vaikuttaa naapurin mieheltä. Ihan perusmukava, ei mitenkään erityinen.

Mutta mitä pitempään tämä iholla viipyy, sitä salakavalammin tämä luikertelee systeemeihini. Parin tunnin päästä olen hulluna tuoksuun, en pysty ajattelemaan enää mitään muuta. Niin tavallisen näköinen äijä, mutta niin ihana! Olen valmis vaikka sukeltamaan kanaaliin tämän tuoksun perässä.  Mitä vetoa  että juuri tähän Casanovan strategia perustui…

PS Hullaannun myös tämän sarjan konseptiin. Vuosilukuja ja niille henkilö ja tuoksu – ja saatte valita ne itse. Tästä ei historianläksy enää parane!

Mistä? Gérald Ghislainin blendaustaidot hakkaavat Tom Cruisen suorituksen elokuvassa Cocktail, hän on varmasti yksi tämän vuosituhannen suuria kykyjä. Tämä on todella hienosti sekoitettu tuoksu, balansoitu ja aistikas. Mikä vielä merkittävämpää, tämä puhaltaa tylsähköön perusmiestentuoksuun aivan uudenlaista charmia (vaikka väittää hakeneensa sen  vuodelta 1725). Jos ette tunne näitä jo, hankkikaa ihmeessä oma settinne, 6 näytettä, 10 euroa eikä postikuluja. Ja tuli perille Pariisista kolmessa päivässä!

Mainokset