Avainsanat

, , ,

Chapter 3, Frazer

Tämä tuoksu on
kaunein haistamistani.
Nyt se katoaa.

Appelsiininkukkaa ja kahvia. Ja ajatelkaa, kumpikaan ei ole kovin ihmeellistä yksinään, mutta yhdestelmä on neroutta, ihanimpia tuoksuja mitä on!

Kokeilin kädelläni öljyparfyymia paikassa joka on aivan oman tarinansa arvoinen. Kuten sanottu, Chapter 3 sai kaikki muut tuoksuni tuntumaan karkeilta ja kömpelöiltä.

Mutta alle puolessa tunnissa, eli siinä kun kiipesin myymälästä Espanjalaiset portaat ylös Borghesen puistoon, tuoksu oli kadonnut jäljettömiin. Täydet viisi tähteä ensivaikutelmasta, huonosta pitävyydestä poistan niistä kaksi.

Suositan ostamaan tästä solid parfum -version, joka on ihastuttava eebenpuinen rasia. Sain hipelöidä sitä myymälässä: sitä voi käyttää kuin amulettia, kantaa mukanaan vakuutuksena huonoja päiviä vastaan. Tuoksu on valettu mehiläisvahaan, joten sen luulisi kestävän jopa trooppisen helteen. Niitä saa esimerkiksi täältä, tai sitten Coletesta, jos on asiaa Pariisiin.

PS Löysin kilpailevan arvion täältä.

Mistä löysin kokeilemani tuoksun? Campomarziosta, joka on niin hyvä tuoksukauppa, että kerron siitä lisää kun ehdin. Kysyin, Campomarzio lähettää myös Suomeen mikäli tarvetta (viavittoria at campomarzio70.it). Ensimmäinen askel on kuitenkin kirjoittaa Tammy Frazerille suoraan (bespoke at frazerparfum.com)  ja kysyä, missä Suomessa voi nuuhkia hänen tuoksujaan. Ehkä hän heltyy ja lähettää testerin – merten taa matkustaminen yhden tuoksun takia ei ole optio, vaikka Kapkaupunki tähän aikaan vuodesta ei kuulosta hullummalta.

Mainokset