Sain juuri edelleenvälitettäväksi seuraavan viestin:

”Jumala tässä terve, eihän mene suoraan vastaajaan? Yritin jo herättää aamulla huomiotasi jyräyttämällä ukkosta, mutta viesti ei mennyt perille. En yleensä lainkaan sekaannu maallisiin vaaleihin enkä todellakaan lue blogeja, mutta tänään olen vaihteeksi töissä ja vastailen rukouksiin.

Lähetytin sinulle tänään kuriirilla kynsiviilan ja ilmaisnäytteen Ck One Shock for Himiä. Toivottavasti ilahduit!

Muista elää kunnolla. Älä kynsi lähimmäistesi silmiä päästä, jotta voimme nuuhkia Shock Onea yhdessä ajasta iankaikkiseen. Ethän anna tämän vaikuttaa millään tavalla vaalitulokseen? (wink wink)”

Uskotko Jumalan johdatukseen vai oletko ateisti? Vaikutushetkesi on käsillä juuri nyt.

Jumalan lähettämän ilmaisnäytteen kylkiäisenä tuli Escentualista iso sarja ostamiani valmistajien alkuperäisnäytteitä. Niissä lukee ”Ne peut être vendu”. Mielenkiintoista.

Seuraavaksi tilaan netistä munuaisen.

PS Etat Libren paketti on ollut hukassa jo viikkoja. Syyttelin Italian postin tehokkuusohjelmaa. Mutta olinkin hajamielisesti itse postituttanut sen Helsinkiin. Lähiposti siellä lakkautettiin juuri, mutta Jumala teki vielä toisenkin intervention. Kiltit sukulaiseni hakivat paketin postin viimeisenä aukiolopäivänä. Toivon todella että kylkiäisenä ei tullut kovin monta kortsua  – suvun huumorintaju ei ehkä riitä. Jos riittäisi, Haavisto olisi jo pressa.

Mainokset