Avainsanat

, , ,

Paris, Balenciaga

Orvokin pääkäyttäjät jakautuvat kahteen ryhmään: hyvin nuoret ja hyvin vanhat naiset. Kuningataräiti tulee hakematta mieleen.

Tässä Gogol ahtaa itseään vaaleanliilaan pitsimekkoon. Alta pilkottavat karvaiset sääret, hartiat ovat liian skrodet, eikä violettikaan imartele hipiää.

Sääli, sillä mekko on kaunis ja hyvin tehty. Laitanko kiertoon vai laitanko UFFin laatikkoon?

Toinen juttu joka jakaa ihmisiä on tietty Pariisi. Osalle se on oh ja ah, elämän täyttymys ja pyhiinvaelluspaikka. Ja toisille ihan jees kaupunki, jos pysyt kaukana keskustasta, jossa on paljon liikaa japseja ja jenkkejä.

Arvatkaa vain kumpaan ryhmään Gogol kuuluu.

Koska kysymyksessä on simultaaninen yhteisarvostelu Vasilisan kanssa, kirjoitan vielä tapojeni vastaisesti reittaukseni auki. Alkutuoksu on erittäin raikas, nauttisin siitä hikisenä kesäpäivänä. Sitten ylle laskeutuu monen tunnin tasainen ja hento orvokkisade. Oudolla tavalla samaan aikaan vaimea, hitusen hapan ja toisaalta mielettömän makea.

1. Sen pitää tuoksua hyvälle. No joo, kai – tai jos olen aivan rehellinen, itse asiassa ei. Tämä tuoksu ei vain tempaise mukaan. Olen aivan väärissä vaatteissa.

2. Sen pitää tuoksua hajuvedelle. Jep, kyllä tuoksuu.

3. Sen pitää mielellään kestää iholla. Kyllä, hyvin pitää, eikä myöskään hajoa inhottavasti, toisin kuin yllättävän monet kukat. Kaunis rakenne.

4. Sen pitää erottua muista. Tässä tulee stiplu. Tämä muistuttaa niin monesta keveästä kukkaistuoksusta että en saa niiden nimiä mieleen. Kuin etsisi kasvoja väkijoukosta.

5. Muiden pitää kestää sitä (ainakin joten kuten). Kyllä, läpäisee tämän kriteerin kirkkaasti. Suorastaan nauttisin tästä tuoksusta ohikulkijan päällä.

Summa: Kolme tähteä. Jos pidät hirveästi orvokista, voit lisätä yhden tähden.

Tuoksun on duunannut M. Jacquesin (jota on Gogolin kaapissa paljon) poika Olivier, joka on tehnyt sekä yhden Gogolin suuren inhokin että erään vanhan suosikin (en paljasta juuri nyt minkä). Tämä tuoksu on siisti keskiarvo niistä. Kuten Ilmestyskirja sanoo: et ole kylmä etkä kuuma, siksipä syljen sinut suustani pois.

Minulla saattaa olla orvokkiongelma. Kotiläksyksi lisää orvokkia, toivotaan että ongelma riippuu vain raaka-aineen tarjoilutavasta!

Mistä? Lähimmästä lähiparfymeriasta, siitä jossa on lukitut vitriinit ja Bottega Venetaa. En muista versiota, koska italialaiseen tapaan jouduin paneutumaan bondaamiseen Ilse-myyjän kanssa huomattavasti enemmän kuin alkunuottien haisteluun. Ilse ehtikin kertoa siinä puolet elämäntarinastaan ja kysyä koko perheemme kuulumiset – hän luonnollisesti tuntee jo meidät kaikki. Balenciaga Parisin hän kertoo olevan omaperäinen ja tyylitajuinen valinta, se ei täälläkään kävele vastaan kovin monen päällä. Lisäksi hän kertoi, että kemppari ei myy lainkaan hänen henk. koht. lempituoksuaan, joka on The Different Companyn Oriental Lounge, mutta antoi tarkat ohjeet mistä ihan tästä läheltä sitä saa (luulen, että tiedon verifiointi vaatii uutta puotiluuhausta). Ja haluatteko kuulla Ilsen 3-päiväisestä koulutusreissusta Torinoon L’Artisanin maahantuojalle? [jada jada jada] Ilse oli niin innostunut palvelustani että jätti kolme maksavaa asiakasta kokonaan ilman huomiota – hyvät ihmiset, antakaa  kosmetiikkamyyjälle välillä tilaisuus puhua vain itsestään! Mutta ymmärrättekö jo, miksi tilaan tuoksuja suoraan kotiin?

Mainokset