Suddenly Madame Glamour, Lidl vs. Coco Mademoiselle, Chanel

Kaikki parhaat ideat on varastettu jostakin, moneenkin kertaan. Aivan kuten Vasilisalla, minullakin on Lidlistä tuliaisena Suddenly Madame Glamour, jonka huhutaan olevan Coco Mademoisellen kopio. Ladies and Gentleman, istukaa paikoillenne. On suuren urheilujuhlan aika. Naisten mutapainia!

1. Nimi
Lidl: koeta nyt oikeasti valita joku noista kolmesta.
Chanel: flanker, vaikkakin tekee ovelan vedon vetoamalla sekä lempinimeen että titteliin.
0-1 täpärästi Chanelin hyväksi.

2. Ulkonäkö
Lidl: karu mutta classy ja minimalistinen – tyylikkäämpi  kuin Armani tai Gucci. Pullo on hyvää lasia, suihkeosa saksalaista insinöörilaatua.
Chanel: Niukkuuden estetiikkaa vai tylyyttä? Sinä päätät.
0-0

3. Alkunuotit
Lidl: Madame on tietysti hienostuneempi ja naisellisempi. Siinä on jännää kartonkimaisuutta, sanoisin jopa vintage-fiilistä. Jos tykkäät Chloésta, tämä saattaa olla hyvinkin juttusi, hienovireinen ja aistikas.
Chanel: Mademoiselle potkaisee suoraan munille.
1-0  Lidlille, koska vain tämä pelaa reilua peliä.

4. Sydän
Lidl säteilee edelleen rouvamaisen hienostunutta eleganssia. Kartonkimaiset ja kaurapuuroiset nuotit kehittyvät kauniisti, tässä on ihan uudenlainen puutuoksu eksoottisten sellunlähteiden ystävälle. En erota varmasti, onko kyseessä koivu, mänty vai haapa. Lisänä vienoa orvokkia ja orastavaa rooibosta. Tuoksu petraa kierroksia iholla lämmetessään ja muuttuu hienostuneeksi teetuoksuksi Tommy Girlin tyyliin. Todellinen feel good -tuoksu. Tähän on helppo ihastua!
Chanelillahan sydäntä ei tunnetusti ole. Mademoiselle haisee pelonsekaiselta hieltä ja vähän WC-raikastimelta. Nuotit ovat kylmä Liptonin Earl Grey –teepussi ja pahvikartonki sen ympärillä. Kehitys tapahtuu notkahduksena alaspäin.
1-0 Lidlille.

5. Seuraava aamu
Lidl: Niente. Nada. Zilch. Mikä sen nimi edes oli?
Chanel: Jääneitsyt pehmeni yön aikana niin että sen kanssa olisi itse asiassa kiva vehdata sängyssä koko loppupäivä. Voi kun voisi ohittaa alun teerenpelit ja pääsisi suoraan asiaan!
0-1, plus tallennat Chanelin puhelinnumeron kännykkään.

Lopputulos on tylsä tasapeli. Valinta näiden kahden kolmen tähden kaunokaisen välillä on samanlaista sattumankauppaa kun baarin pilkun jäännöserät. Viime kädessä kyseessä on makuasia: varma päänsärky tulee molemmista.

Jos arvostat hienovaraisuutta ja pehmeää naisen kosketusta, valitset Lidlin – mutta Madameen ei kannata sitoutua, ellei kestä jatkuvaa marinaa. Jos taas tykkäät kylmästä metallista otsallasi, ikisinkku Chanel vie voiton.

Itselleni kahden naisen loukku sopii hyvin.

Financial Disclosure Statement
Minulla on vieläkin kolme Chanelin Coco Mademoisellen ilmaisnäytettä, miinus yksi suihke. Suddenly Madame Glamourin (50ml 3,99€) maksoin ihan itse.

PS Jos joku Lancômen Trésorin ystävä rinnakkaisarvioi sen ja Lidlin Chalonin, saa vaivanpalkaksi haluamansa samplen tuoksuhyllyltäni. Tieto säästäisi todennäköisesti meidän kaikkien rahaa.

Mainokset