Avainsanat

Tervetuloa miesten maaliskuu! Kansa on puhunut. Maaliskuun teemaksi Sukupuolenvaihdos sai 7 ääntä, Hèrmes 4 ja Raaka-aineet 2.

Nyt voimmekin tehdä futismaisen ryhmähalin ja läpytellä kaikki toisiamme hellästi harteisiin. Muodostimmehan juuri mahtavan hyvä veli -verkoston. Tervetuloa pukuhuoneeseen! Olemme sankareita kaikki!

Ensi kuussa ei tule syvällistä analyysiä, sillä en osaa aakkosia. Mielipiteitä lupaan sen sijaan ladata kanveesiin ja lujaa. Te, joilla on vielä nenä tallella ja rallinuotit hallussa, voinette jälleen jeesata tarvittaessa! Kysyn ehkä jopa mieheltäni vähän apua, vaikka hän ei ainakaan virallisesti tiedä tästä sivusuhteestani vielä mitään.

Koska Hèrmes on aito hermafrodiitti, haluttaisi heltyä hieman häviäjälle. Pitäisikö syödä kuormasta jo maaliskuun puolella? Toisaalta olen jo alustavasti kasaillut niin houkuttelevan bändillisen hikisiä karjuja, että tuvassa tulee muutenkin olemaan tungosta.

Miesten maaliskuun vastapainoksi saatan haluta vapaa-ajallani haistella femmeintä femmeä. Hyvää jäsenkorttia kantava femakkolukijani (voit olla myös mies, aatesisaruus riittää), annapa listaa! En ota siitä suorituspaineita, mutta lohtua kyllä.

PS Rajojen rikkominen on aina hauskaa. Haluaako kukaan muu lähteä mukaan maaliskuussa sukupuoltaan korjaamaan?