Kun on oikein pilalle hemmoteltu, edes timantit eivät kelpaa. Tiara painaa otsaa.

Tässä edessä on kasa Cartierin näytteitä, tusina yhteensä. Näistä ei itse pirukaan saa selvää. Mikä on mikä? Onko näillä sukupuolta? Kaikki ovat punertavia paitsi yksi (naisten?) sininen. Kaikki näyttävät ihan samalta. Tarvitsisin luupin ja kuuden vuoden gemmologin koulutuksen että saisin näistä jotain selvää.

Kun keskityn hetkeksi muuhun, näytteitä tulee taas jostain lisää. Onko Tom Ford näittenkin isä? Risteävätkö nämä heti keskenään kun silmä välttää? Suihkaisen yhtä ranteeseeni. Jestas, nyt en muista enää mikä se näistä oli. Pitääkö jatkossa kirjoittaa nimi kynällä käteen? Ei, ei sekään auta – liian moni näistä on kaimoja keskenään.

Tässä on perhe suoraan helvetistä, hankalampi kuin Grimaldit ja Windsorit yhteensä. C-kirjaimen loppurutistus tarkoittaa sitä, että hymy hyytyy nyt.

Tänään timantit ovat pakkopullaa. Pure ja niele vaikka itkisit verta! C:stä haistellaan kasan pohja. Sulhasta ei voi vaihtaa etkä pääse häitäsi pakoon. Vapaus koittaa vasta kun autosi syöksyy tunnelin seinään.

PS Tuo pääkallo on ilmeisesti edelleen kaupan.

Mainokset