Avainsanat

, ,

Sartorial, Penhaligon’s

Tämän tuoksun nimeen liittyy paljon mumbo-jumboa. Sitä en osta. Ei minua kiinnosta miltä räätälinverstas haisee, minulle tuoksun nimi tarkoittaa särmää tyyppiä, joka käyttää viimeisen päälle räätälöityä mittatilausasua. Eli täällä Italiassa ihan tavallista virkamiestä arkiasussaan.

Tuoksu on monikerroksinen ja asettuu päälle kuin hyvin leikattu villakangas. Se on samalla tavalla geneerinen kuin vaikka liituraita kuosina. Tätä ei ole edes tarkoitettu pudottamaan ketään tuoliltaan. Tämä on hiljainen tuoksu, joka kuitenkin tuottaa erittäin syvää iloa ja nautintoa.

Tuoksu haihtuu iholta melko nopeasti, sen paras hehku on tunnissa ohi. Jotakin jää kyllä kytemään paljon pitemmäksikin aikaa.

Minun käsikynkässäni tämä ei syrjäytä Opusta. Jos en olisi jo sen talutusnuorassa, voisin hyvinkin joutua tämän naruttamaksi.

Tietynlainen geneerisyys pudottaa tämän kolmeen tähteen – neljään ja viiteen tarvitaan äkkirakastumista tai vähintään ärsyyntymistä. Asiaan saattaa myös vaikuttaa, että otin toiselle ranteelleni paljon unohtumattomamman tuoksun. Mutta älkää sotkeko tätä moskaan, tämä on kyllä oikein laadukas tuote.

Mainokset