Avainsanat

, ,

Kouros, YSL

Tämä tuoksu ei sovi yksin viihtyvälle. Kouroksen kanssa huoneessa on aina vähintään kolme henkeä – sinä, egosi ja Kouros.

Naisen ranteella Kouros tuntuu siltä kuin istuisi hajareisin ydinkärjen selässä. Tuoksu uhoaa aggressiota, ekstroversiota ja itseluottamusta. Tällä löydät paikan ruuhkaratikassa ja uskot voivasi ratkaista Israelin ja Palestiinan kriisin kertaheitolla.

Älä käytä tätä jos olet hiljainen hissukka. Tuoksu puhuu päällesi ja puolestasi. Siinä on jotain vähän vulgaaria ja rehentelevää. Menestyvän autokauppiaan charmia.

Saanko hetken pidättäytyä antamasta tähtiä tuoksuille? Vaistoni sanoo että tämä on neljän tähden tuoksu, mutta suoraan sanoen en tiedä missä miesten arvosteluasteikko menee. Tuntuu, että sävykirjo on suppeampi kuin naisilla – Dressmanin ja Brionin musta puku näyttää ulospäin melkein samalta, kankaan ja arkkitehtuurin erot aukenevat paremmin vain käytössä ja kantajalleen. Hyvät mieslukijani, auttakaa naista mäessä! Antakaapa pari esimerkkiä yhden, kolmen ja viiden tähden tuoksuista, niin pyrin kalibroimaan nenäni jatkoa varten.

PS Katsokaapa myös Ilonan simultaaniarvio täältä!

Mainokset