Play for Men, Givenchy

Gogol on eittämättä elitisti, joka haistelisi mieluummin kokaiinia kuin liimaa. Vaisto on luolamiehen peruja: mitä harvinaisempi saalis, sitä paremmalta se tuntuu.

Mikä on sitten tämän tuoksun funktio Gogolin elämässä? Mene ja tiedä, massapsykologiaa on vaikea ymmärtää – tykkään siitä vain valtavan paljon. Ensitutustuminen oli klassinen törmäys. Kaadoin koko näytteen vahingossa papereilleni.

Nyt vanha suola janottaa. Annoin pikkubroidille jo pullon. Harkitsen, tarvitsenko itselleni kesäksi toisen. (Todennäköisesti en. Mutta kuka tietää.)

Sitrusta ja puuta. Ei mulla muuta.

Tai yksi juttu vielä. Steve Jobs siellä pilven päällä, voisitko valmistuttaa meidän töllöön kaken, joka näyttäisi tältä? Olen kyllästynyt seitsemään eri säätimeen josta yksikään ei toimi, haluaisin vain uutiset päälle.

PS En pidä Justin Timberlakesta missään muodossa.

Lähiparfymerian, sen huonomman, ovelle on ilmestynyt jonotuslippuautomaatin näköinen kone, joka ilmeisesti spruittaa sisääntulijalle käsidesiksi Play for Men Sportia. En ole uskaltanut vielä haistaa sitä.

Tämän tuoksun tähdet rapisevat erottuvuuden puutteesta – hyvin samankaltaisia on jo tullut useampi vastaan. Mutta hei, moni meistä menee myös naimisiin ihan tavallisen Virtasen tai Korhosen kanssa. Ainakaan tämä ei ole high maintenance.

Mainokset