Musc Ravageur, Frédéric Malle vs. Musc Koublaï Khan, Serge Lutens

Hyvät naiset ja herrat, tässä on nyt toivottua urheilua. Minä tarjoan kaksintaistelun kahden myskituoksujen kuninkaan välillä. Myös Ilona tarjoaa illalliseksi myskihärkää! Istukaa mukavasti, tästä tämä sarvikahakka alkaa…

Nimi ja uho
Mallen mahtisonni järisyttää maata – pelkkkä nimi uhoaa tuhovoimaa.
Lutensin sonni vaihtoi paimentolaiselämän keisarin hommiin. Hänen isoisänsä laittoi alulle ison osan Aasian miehistä, eikä Kublaikaan jäänyt toimettomaksi omalla sarallaan. Uskon vähemmälläkin, että kyseessä on sonni eikä härkä.
1-1

Pullo
Mallen päänä voisi melkein olla dödöpallo. Onko kyseessä siis airhead? (Öljyversio on vielä pahempi. Se näyttää tuttipullolta – selvä aikuisvauva.)
Lutens: No hei, maailmassa ei ole mitään kauniimpaa kuin Lutensin pullot. Sori.
0-1

Avaus
Malle: Poikasopraanon heleä ääni on lainattu suoraan enkeleiltä. Se on niin makea, että mummosikin on ihan myyty. Biisi myy taatusti platinaa.
Lutens:  Ensin ei kuulu mitään. Sitten hiljainen vodkanhuuruinen korahdus. Onko sonni sammunut?
1-0

Sydän
Malle jatkaa hunajan vuodattamista. Tajuat äkkiä, että helvetin soundtrackinä täytyy raskaan metallin sijaan sittenkin soida Boyz2Menin enkelikuoron biisi ikuisella repeatilla.
Lutensin joutui melkein diskatuksi alkuerässä heikon turnauskeston vuoksi. Mutta nyt alkaa kuulua maan kuopimista ja myskihärän mölinää.  Se huitaisee Paavo Lipposen elkein hännällään enkelit pois ja turauttaa paskat varpaillesi.
0-1

Pohja
Malle, kuten enkelit yleensä, haihtuu pois parempiin bileisiin parhaaksi katsomaansa aikaan. Jäljelle jää vain ripaus vaniljapölyä.
Lutensin ölinä on talttunut ja keisari on riisunut vaatteensa. Kohtaat hivenen surumielisen kumaraharteisen miehen, jota valtakunnan huolet valvottavat. Hän puhuu hiljaa. Häntä on ihan pakko kuunnella. Nyt on tosirakastumisen aika.
0-1

Jälkimaku
Malle: Enkelinkaunis mutta yksioikoisen makea. Mutta kyllähän miesbimboille aina riittää kysyntää! Tämä enkeli pääsee taatusti aina kaikkien jonojen ohi.
Lutens: Ristiriitainen eläin. Alkuun lähes sammunut, sitten karkean eläimellinen, lopuksi lyyrisen herkkä. Jos kestää rodeon, sen turkkia on oikeasti kiva silittää.
1-1

Final verdict
Jos odotit tosi testosteroniuhoa, kumpikaan sonni ei täytä toiveitasi – kysy apua vaikka Kourokselta, joka jaakobinpainii mielellään oman egonsa kanssa.

Jos haluat sinisilmän ja silkohapsen poikasopraanon, ota Malle. Mutta älä hämäänny, jos hän ihailee itseään kaikista vastaantulevista kiiltävistä pinnoista ja singahtaa kesken kaiken soolouralle sfääreihin, joihin sinulla ei ole pääsyä.

Jos taas sinuun vetoavat tummemmat sävyt ja vanha valtiomies, joka kihdin ja sokeritaudin runtelemanakin kykenee yhteen sun toiseen, muutat Kublai-kaanin jurttaan.

Omat tähteni: enkelille kolme, keisarille viisi. Itse taidan sittenkin olla keisarin jalkavaimo. (Mutta demareita en kyllä äänestä.)

Mainokset