Avainsanat

, , ,

Chinatown, Bond No. 9

Pulpahdat metrotunnelista maan pinnalle. Sinua on kieputettu maan sisälmyksissä niin että olet täysin sekaisin suunnista. Et erota itää lännestä.

Sekaannus ei vähene kadulla. Ihmiset huutavat ja tuuppivat sinua. Pyöräilijät ajavat ilman valoja yksisuuntaista katua väärään suuntaan, varpaillesi jos et varo.

Neonvalojen alla puoliksi ulkoilmassa paloitellaan kaloja, niiden veri purskahtaa asfaltille. Jalkakäytävälle on levitetty kymmenen eri parsakaalilajia juurilla, kukilla ja ilman. Supermarketin kylmäaltaassa myydään hanhenvarpaita, härän peniksiä ja kymmentä eri lajia ginsengiä. Kaikki on kuorrutettu muovikrääsällä. Jalkakäytävä on limainen ja tahmea, olet liukastua pilaantuneeseen torijätteeseen.

Paikka käy hermoillesi. Se on niin vitaali että vie kaikki voimasi. Täysin sietämätön.

Aivan kuin tämä tuoksu. Synteettinen kirsikka tai marsipaaniruusu, makea kuin aspartaami. Kuin joku kiljuisi korvaasi kantoninkiinaa.

Tämä tuoksu sisältää kaikenlaisia kiljuvia kukkia ja hedelmiä, ehkä myös kiljua. Kammoan tungosta ja valkoisia kukkia, joten tämä ei luonnollisestikaan ole minun teetermokseni.

Mainokset