Avainsanat

, , ,

Allure Homme Edition Blanche, Chanel

Tämä on miellyttävän simppeli tuoksu. Se menee insinöörin logiikalla A:sta B:hen eli sitruksesta seetriin (tai jonnekin metsään: en mä noita puunuotteja oikeasti erota toisistaan – mulla on vireillä projekti joka voi helpottaa tuskaa, mutta ei kiirehditä asioiden edelle). Mutta vaikka metsässä käydään, tämä tuoksu ei ole ollenkaan nuhjuinen.

Alku on helisevän pirskahteleva, loppu laatulankkua. Tästä tulee mieleen täkäläinen vähän paremmin voiva mies vapaa-ajallaan: viininpunaiset farkut, tummansininen bleiseri, kaulus auki, ranteessa oranssirannekkeinen klönttikello. Tuoksu sanoo: huolehdin kyllä itsestäni, mutta aikaa jää paljon muuhunkin.

Sopii lyijykynistä pitäville. Tämä on helpommin saatavilla oleva babyversio Chanelin Sycomoresta. Erittäin elegantti arkituoksu. Ei unohtumaton, mutta tarvitset tuoksuja myös niihin päiviin jolloin et halua jäädä mitenkään erityisesti mieleen.


Miksi annan vain kolme tähteä? Koska tämä on flanker jonka nimi on vaikea muistaa. Koska tämä on pätevä ja sopiva, mutta et jää liiemmin ajattelemaan sitä. Ja koska aamulla lisätty tuoksusta on lounastunnilla jäljellä enää aavistus. Mutta mikäli ajattelit ostaa vaikkapa Azzaron Chromen tai jonkun Bossin tuoksun, muuta suuntaa välittömästi – tämä on monta kertaluokkaa parempi valinta. Sopii miehelle, joka hakee tuoksusta kepeyttä eikä urkusoundia. Täysin unisex. Mainio lämpimällä säällä.

Oma tuoksuni on ilmaisnäyte jostakin – en enää muista mistä. Käytän tämän varmasti joko itse tai lainaan miehelle. Testasin tätä myös autossa, kun sattumalta sain kyydin kotiin: ystäväni ei aivastellut. Tämä on siis heinotunteinen tuoksu.

Mainokset