Avainsanat

, , , ,

Ck One Shock for Him

Etkö jaksaisi tilailla tuoksuja ulkomailta? Tai pelkäätkö Lutensia?

Vääntäydypä lähikemppariin tai Stockalle. Sivuuta ruma pullo ja sen kamala vihreänmusta väri. Klassikko-Ck Onen kanssa tällä ei ole absoluuttisesti yhtään mitään tekemistä. Tässä on halpa tuoksu jossa on tuntumaa paljon suuremmasta.

Tuoksun nuottiluettelo on sellainen noitakattila, että pakko on se luetella,vaikka yleensä ne ikävystyttävät minut kuoliaaksi.

Ydinkärki: klementiini, laventeli, kurkku (WTF?)
Raskas ydin: osmantus-kukka, pippuri, kardemumma, basilika (plus metallimusiikkia)
Meltdown: suklaa, tupakka, patsuli, myskit ja ambrat (ja basson jytke reväyttää munuaisesi sijoiltaan)

Osaatko kuvitella, miltä tuollainen keitos haisee? Minä en. Mutta ranteellani se tuoksuu syvästi violetilta satumetsältä. Se on tumma ja tiheä. Siellä on sokerihedelmäpuita joita voi melkein syödä.

Ole varovainen annostelun kanssa: tämä tavara on radioaktiivista, pienikin yliannos tappaa!

Ja vielä takaisin Ck One for Himiin. Jos tykkäät tästä, sinussa on varmaa ainesta tuoksufriikiksi. Nichemaailma on täynnä tämän tuoksun versioita – ehkä paremmista raaka-aineista tehtyinä, vähemmän päänsärkyä aiheuttavina tai rajoitetummin levitettyinä, mutta saman teeman variaatioina kumminkin. Lutensin perheestä kannattaa aloittaa, tässä on samoja fiiliksiä kuin Jeux de Peaussa ja Sirkka-Liisassa.

Tämä tuoksu myös vähän palauttaa horjunutta uskoani mainstreamiin. Antaisin neljä tähteä, mutta raaka-aineiden halpuus sakottaa niistä yhden.

Tämä tuoksu vaatii kantajaltaan persoonaa ja itseluottamusta, vaikka kohderyhmänä on nuoriso. Tämä ei ole ujon pikkunörtin ensituoksu – tai jos on, todella nostan sinulle hattua. Olet velho mieheksi. Voit ehkä pukeutua arkisiin farkkuihin, mutta sisälläsi on jotain kiehtovaa – ehkä minikokoinen Marilyn Manson? Tai kotoisemmin HIM-äijä?

PS Jumala pitää muuten edelleen kovasti tästä. (Oma testerinihän tuli häneltä.)

Mainokset