Avainsanat

, , ,

Aoud Lime, Montale

Nyt tuli vastaan todella haastava tuoksu.

Aluksi tämä tuntuu vähän siltä kuin hankaisit nenää messinkiin. Tai korotan panoksia: kuin nuolaisisit ovenripaa pakkasella. Tuoksu jyystää kaikkia hermopäätteitä viilalla. Hopeankiillotusaine kohtaa asetyleeniliekin.

Tyly siivouskemikaali. Toiselta puoleltaan pehmoinen sahramiruusu.

Jos maltat noin tunnin, tuoksu tasaantuu.

Se alkaa tuntua painavalta pöytähopealta. Se tuoksuu suloisen viileältä.

Se kestää lähes ikuisesti.

Tämä tuoksu ei ole heikoille. Alku aiheutti sellaisen kipuelämyksen että purin hampaat yhteen ja kiroilin ääneen. Kesyyntyneenä kuiskauksena tuoksu on hyvin miellyttävä.

Jos luulet että kukka ei voi olla miehekäs, kokeile tätä. Tätä voi hitsarikin käyttää.

Mistä? Montalen näytteitä saa 2 eurolla, jos jaksaa tilata ne Unkarista asti. Kannattaa jaksaa: voin lämpimästi suositella Parfüméria Nerolia – erittäin sujuva ja ystävällinen palvelu, ja saitilla on helppo ja ilo shopata, tai käykää siellä livenä, jos tulee asiaa Budapestiin. Sieltä saa paljon vähemmänkin haastavia tuoksuja ensinälkään, mutta juuri mikään ei ole tusinatavaraa. (Edit: heillä on myös aika hauskoja valmispaketteja, jos et tiedä mistä alkaa tai haluat testata rajojasi. Tiikeripakettiin, 15 euroa + pk 3 euroa, sisältyy tämä juurihaistelemamme haastava tuoksu! Kiltimpiäkin paketteja löytyy suunnilleen samalla rahalla, mm. miesten, naisten ja talvivaatteet.). Tue heimoveljiä!

Niillä on sitäpaitsi huumorintajua – lähettivät minulle Fracas’n ”kevyeksi” kaupanpäälliseksi.

Mainokset