Avainsanat

Hyvät ystävät,

Minä painun ihan kohta pakkaamaan reppuani. Apropos siitä: jos haluatte lainata joitakin näytteitäni tuoksukaapistani, laittakaa toiveenne ja osoitteenne nikolai.vasiljevits.gogol@gmail.com, pakkaan tänä iltana ja postittelen kuoria alkuviikosta Suomesta. Palautus postitse Suomen-osoitteeseeni (tai suoraan mulle käteen) pääsiäisen tienoilla!

Kerroitte taannoin että viihdytte erittäin hyvin toistenne seurassa, koska vakkarilukijakunta on hyvin mielenkiintoista porukkaa.

Nyt tehdään Suomen oloissa hyvin reipas kokeilu: annan teille tähän täysin tyhjän puhtaan tilan (siis kommenttiboksi alla – ja siihen tämän meilin otsikkokin viittaa). Saatte sanoa ihan mitä haluatte, ehdottaa ihan mitä haluatte, tarttua ihan mihin teemaan haluatte, arvioida mitä haluatte tai paasata mitä haluatte. Eevalta toivon raporttia Hannelen vetovoimasta!

Pari muuta avausta: Jaakiem haisteli juuri Asfalttimiehen. Käykää ihmeessä tutustumassa! (Pitäisikö teistä Jaakiemin ruveta guestbloggariksi tänne tai avata oma päiväkirja?)

Ja se perinteinen, jos ei muuten saada keskustelua käyntiin: Mitä sinulla on juuri nyt päällä? (Olen kiinnostuneempi tuoksusta kuin pikkuhousuista tai niiden puutteesta.)

Mainokset