Avainsanat

Gogol on vaiennut.

Syitä on paljon. Gogol matkustaa ja on kiireinen työssään.

Tuoksufoorumin pikaruoka ravitsee mutta samalla vie halun miettiä asioita itsekseen. Ehkä myös nenän ja tuoksujen suhde on muuttunut.

Tein vuoden alussa pikapyörähdyksen tuoksuympyrän läpi. Nyt yksittäinen tuoksu vangitsee pitempään.

Tänä iltana ehtisin pitkästä aikaa kirjoittaa jotakin tänne, mutta ranteellani tuoksuu ehkä noin kymmenettä kertaa Guerlainin Tonka Impériale. Ei minulla ole siitä mitään uutta sanottavaa, ei ainakaan paljon. Siemailen hitaasti kokopulloani.

Muita vaientajia:

Guerlainin Cuir Beluga (riisutumpi Tonka). Tompan Tobacco Vanille (sadesään tuoksu). Chanelin La Pausa (virkistäjä). The Different Companyn Bergamote (elähdyttäjä). Chanelin Cuir de Russie (kun haluaisin seikkailla mutten jaksa nousta sängystä). Comme des Garçonsin Avignon (pyhän kosketus). Comme des Garçonsin Zagorsk (perusturva). Caronin Yatagan (fantasioitteni kohde).

Tuon joukon kanssa vietän aikaani. Aina välillä kohdalle osuu joku uudempi tuttavuus, mutta nämä ovat vakiystäviäni – ainakin juuri nyt.

Kun kuukausi vaihtuu, kiireeni hellittää. Ehkä palaan vielä sivettien ja Hermèsten pariin – ehkä en. Aika virtaa, vuodenaika on muuttunut, en enää ole sama kuin eilen.

Kerro jos haluat minun kirjoittavan jostakin. Ja kerro jos itsellesi on joskus käynyt näin!

Mainokset