Avainsanat

Hannele Eau de Parfum

Kun etsit tavaratalosta tuoksua, eleganssi on ominaisuus jota ei satunnaisotantana ihan helposti löydy.

Kun kahlasin läpi Sephoran C-kirjaimen, ehkä kaksi tuoksua kolmestakymmenestä täytti kriteerit (the usual suspects, Chanelin numerot 5 ja 19 – Aromatics Elixir on liian boho chic ollakseen elegantti). Mansikkasiideriä ja kissanpissaa oli paljon helpompi löytää.

Kuulkaas nyt hyvät bloggarit, meillä on keskuudessamme tähti.

Tuoksunluoja, joka taitaa eleganssin äidinkielenään. Tyyppi, jolla on tyyli sormenpäissä. Ja jolla on lahjoja varmasti suurempaankin. Hänestä kuulemme vielä. Mutta sanoisin nyt näin alkuun: tässä on Suomen Alber Elbaz ja Ormonde Jayne. Hienostunut ja elegantti räätäli ja tuoksuntekijä, jonka debyyttituoksu on jo suuri lupaus.

Seuraavan kerran kun edustan Suomea virallisesti pukeudun cocktailmekkoon ja Hanneleen.

Ja Stockmannin sisäänostaja, älä nyt nuku onnesi ohi! Tätä tavaraa kehtaa mainostaa.

Disclaimer: Monsieur Aigu on tietysti meidän kaikkien kaveri ja sain häneltä vaihdossa pussillisen näytteitä – Hannelea ja muuta. Mutta tarkoitan ihan todella mitä sanon. Tunnetko Aigu jo Ormonde Jaynen tuotannon? Jos et, saat minulta koko setin lainaan.

Miltä Hannele tuoksuu? Kukkatuoksun sireeni on Suomea mutta sen santelinen kermaisuus on se tekijä, joka tuo mieleen kulttisuosikit, Linda Pilkingtonin Ormonde Jaynet. Aigun aldehydefetissi tuo myös tuoksuihin tyyliä ja arvokkuutta, joka on muuten kuollut miltei sukupuuttoon. Ainoa moitteeni Hannelesta on että se pysyy iholla hivenen liian lyhyen ajan ja hiukan liian hiljaa. Mutta hillittyys kuuluu hienostuneisuuteen – tätä voi käyttää myös töissä ilman että naapuri aivastelee. Annan tuoksulle 3,5 tähteä, jotka pyöristän neljään: kuka olisi uskonut että meiltä peräjorpakoista löytyy tällaista laatua ja vielä debyyttituoksussa?!

Mistä? Aigulla on hyvä nettitilaussysteemi täällä.

Mainokset